S kampó 5x100

“S” kampók

Most essen szó az általunk előállított S kampókról.

Sokféle felhasználási területe van a kampóknak.

Lehet ipari pl bútorgyártás vagy piacozós árus, virágboltos, kiállításszervező, vagy csak bográcsoznánk otthon vagy fel akasztanánk valamit a garázsban de az biztos hogy minden esetben  elvárjuk tőle hogy ezt megbízhatóan tegye. Különböző területeken különböző elvárások merülnek fel. Mi éppen ezért 5 féle méretben készítjük kampóinkat. Minden anyag, a fémtől a csomagolásig kizárólag magyar előállítású, magyar munkahelyeken, magyar emberekkel készül.

Nézzük meg milyen alapanyagból is készülnek ezek a kampók.

Hidegen húzott köracél 3,5-5mm átmérőig. Ez biztosítja hogy a alaktartóak legyenek és stabilan lóghasson aminek lógnia kell.

Felületkezelés

A fém natúr kezelés nélküli állapotban hamar rozsdásodik, ezért ezt a folyamatot lassítandó galvanizálási folyamaton mennek keresztül.

Az egyik termék (4×70 S Kampó) színterezéssel fehér bevonatot kapott, így már a lakberendezésnél is helyett kapott. kellő előszeretettel használják konyhákban különböző eszközök és konyhai kiegészítők felakasztására.

A 3,5x45mm S kampó közkedvelt sok dolgot kis helyen felakasztani kívánt környezetben.

A slágertermék mindenképp a legnagyobb, 5×100 névre keresztelt. ennek a kampónak az érdekessége hogy két különböző íven hajlik a két fele, így többféle méretű helyre is fel lehet akasztani.

A teherbírás tekintetében igen előkelő helyet foglalnak el.

A legvastagabb kampóink 5mm-es átmérővel rendelkeznek ami biztosítja erejüket.

Egy következő bejegyzésben részletesen kielemezzük a terhelhetőségüket

Kampóinkra itt kereshet rá

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*
*

VISSZA A TETEJÉRE