Kincs és Kincs Bt.

Hobby Fűrész fára-fémre

Hobby Fűrész történelem Fémre Fára Műanyagra

Találatok: 22

Egy kis Hobby fűrész történelem.

Mire is való ez a termék? Kérdezhetnénk. Nincs keretbe foglalva megmerevítve. Az tény hogy nem precíziós munkára lett kitalálva viszont ahogy a nevében is utalunk rá hobby célokra tökéletesen megfelelő. Nagyon fontos az élettartamát meg hosszabbító “SZABÁLY” betartása. Mindig csak húzásra terheljük, egyébként pillanatok alatt bosszúsak leszünk és sérüléseket is szenvedhetünk. A fa fém fogazású típus kisebb kerti munkákhoz mint a gallyazás is tökéletesen megfelelő főleg nehezen hozzáférhető helyeken. Amikor egy csavar berozsdásodik és csak a vágás segít gyorsan megoldhatjuk vele ezt a problémát is. Műanyagok vágásánál a sorját is könnyedén eltávolíthatjuk vele. A nagy lapok olyan nyelet kaptak ami könnyen cserélhető, három csavar és már mehet bele az új lap.

Hobby Fűrész Fára-Fémre

Hobby fűrész-Mini
Van egy Hobby Fűrész MINI névre keresztelt kis testvére a fűrészeinknek.

A MINI fűrész lapszélessége fele a nagynak és csak fém fogazásban készül. A nyele közvetlenül a lapra van fröccsöntve így biztosan rögzül a kicsi laphoz. Bámulatos hogy mennyi helyre befér. A “SZABÁLY” betartása itt is kötelező, mindig csak húzásra terheljük

Mégis hogyan alakult a “törzsfejődése” ezeknek az egyszerű termékeknek. Nincs kéznél a nagy keretes fűrészünk, mégis jó lenne fűrészelni egy kicsit. Lehet akár fát, fémet, ne adj isten, műanyagot is. Mit tesz ilyenkor az ember? Előkap egy fűrészlapot. -Hamar elvégzem a feladatot- gondolja az ember és pillanatok alatt véres nyomok keletkeznek a kezén. -nem vagyok kész – így elővesz egy rongyot, és betekeri a lapot ott ahol fogja. Tessék!! Megszületett a Hobby Fűrész őse. Ezek a gondolatok lettek kifinomítva és ergonómiailag kézre formálva műanyag nyél formában. Nem utolsó sorban a széles lapoknál cserélhető megoldással. Mert ugye előfordul hogy mégis beakad elgörbül, cserére szorul.

Hobby fűrész fémhez

Hobby fűrész MINI

Next Article

Vélemény, hozzászólás?

VISSZA A TETEJÉRE
Have no product in the cart!
0